Servei integral d'assessorament, reparació i venda d'equips informàtics de primera classe

Descobreix la nostra gamma de productes i serveis

Oferim una àmplia varietat de productes i serveis dissenyats per satisfer les necessitats més exigents dels usuaris informàtics. Des d'equips estàndard fins a potents ordinadors d'alt rendiment i configuracions d'avantguarda per a gamers, tenim tot allò que necessites per potenciar els teus projectes, millorar la teva productivitat o gaudir al màxim dels teus jocs preferits.

Serveis de manteniment empresarial amb paquets d'hores

Proveïm serveis de manteniment per a empreses amb paquets d'hores. Som conscients de les necessitats particulars de cada empresa i brindem solucions de manteniment ajustades a les vostres demandes específiques. Amb els nostres paquets d´hores, les empreses poden gaudir d´un servei flexible i fet a mida, assegurant que els seus equips informàtics es mantinguin en perfectes condicions i reduint al mínim els temps d´inactivitat.
 

Qualitat i excel·lència a cada producte

El nostre compromís amb la qualitat i l'excel·lència es reflecteix a cada producte que oferim. Treballem amb els principals fabricants i utilitzem components de primera qualitat per garantir un rendiment òptim i una durabilitat excepcional a tots els nostres equips informàtics.

Assessorament personalitzat
del nostre equip d'experts

A GIGALINK, entenem que cada usuari té necessitats úniques. Per això, el nostre equip d'experts està sempre disponible per oferir-vos assessorament personalitzat i ajudar-vos a trobar la solució perfecta per a les vostres necessitats específiques.

Qualitat Inigualable

Cada producte reflecteix el nostre compromís amb excel·lència. Treballem amb els millors fabricants i components de primera qualitat per garantir un rendiment excepcional a cada equip informàtic.

Assessorament a la teva mida

El nostre equip d'experts és aquí per a tu. Amb un enfocament personalitzat, us ajudarem a trobar la solució perfecta per a les vostres necessitats específiques, assegurant-nos que la vostra empresa obtingui el millor en tecnologia i servei.

Confiança en la reparació

Més que vendre, ens preocupem per mantenir el teu equip funcionant al màxim. Amb serveis de manteniment i reparació de primer nivell, els nostres tècnics capacitats estan preparats per resoldre qualsevol problema, des de problemes de maquinari fins a actualitzacions de programari.

On la qualitat i el rendiment s'uneixen per portar la teva experiència informàtica al nivell següent.